Spectrum
Dutch flag

Spectrum als erkend leerbedrijf

Wist u dat Spectrum een “erkend leerbedrijf” is van SBB?

Gunnar Berge startte in februari 2018 als stagiar bij Spectrum en dit zou oorspronkelijk 3 maanden duren. Aansluitend is de eindopdracht gerealiseerd. Inmiddels heeft Gunnar zijn eindopdracht voor school gemaakt en afgerond. De examinator is positief over de opdracht.

Hierdoor werd de periode bij Spectrum met een aantal maanden verlengd.

Gunnar heeft de hele periode als positief ervaren. Dit geldt voor zowel de technische aspecten als de bedrijfsmatige kant van de stage/eindopdracht.

 

Gunnar volgde een schoolopleiding civiele techniek en was gegrepen door een enthousiaste presentatie van een van onze projectleiders op zijn school. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een stage bij Spectrum.

Zoals elke stage gaat het om ervaring opdoen in bet bedrijfsleven en kennis opdoen op het vlak van openbare verlichting.

De schoolopdracht van Gunnar bestond uit het uitwerken van 26 werkprocessen, waarbij diverse facetten van het engineeren, beheer en toezicht houden aan bod kwamen. Daarnaast heeft Gunnar al voor diverse opdrachten voor opdrachtgevers van Spectrum meegewerkt aan de totstandkoming van de producten.

Gunnar heeft zich bewezen als een volwaardige collega met kennis en kunde en is begonnen met het opbouwen van ervaring. Hopelijk mag de wereld van openbare verlichting nog lang van Gunnars expertise gebruik maken.

Spectrum blijft stageplaatsen aanbieden op verschillende niveaus van MBO tot HBO+.

Teamuitbreiding bij Spectrum

Spectrum stelt graag onze nieuwe collega’s Gea Warendorff en Ben van der List voor.

Meer weten over deze nieuwe collega’s? Check over ons.

Spectrum nam afscheid van Hans. Wij wensen Hans alle succes toe in de nieuwe uitdaging.