Spectrum is ISO-Gecertificeerd

Waar staat ISO 9001:2015 voor?

ISO 9001 is de internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Bij Spectrum Advies & Design B.V. voldoen we aan de nieuwste ISO-norm: 9001:2015, het officiële certificaat hiervan hebben we in januari 2022 ontvangen.

ISO 9001: 2015 als leidraad in bedrijfsactiviteiten

Het ISO-certificaat is een erkenning van onze dagelijkse activiteiten, een belangrijke stap voor ons bedrijf. Wij zijn van mening dat het certificaat kan bijdragen aan onze verdere groei in de komende jaren.

Kwaliteit

Omdat kwaliteit een van onze kernwaarden is, willen we onze klanten altijd de beste producten bieden. We hechten veel waarde aan ons kwaliteitsmanagementsysteem en zijn van mening dat ISO 9001 kan helpen dat systeem te blijven optimaliseren. Daardoor kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening en producten nog verder verbeteren.

Expertise

We streven naar continue verbetering en zoeken altijd naar manieren waarop we beter kunnen worden in wat we doen. De ISO-norm vereist dat alle processen jaarlijks moeten worden gecontroleerd, wat zeker gunstig is voor ons bedrijf. Het moedigt ons aan om te blijven nadenken over verbeteringen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer expertise en klanttevredenheid.

Flexibiliteit

Efficiëntie is een ander belangrijk aspect van het ISO-certificaat. Door het proces in kaart te brengen en grondig te bestuderen, kunnen we gemakkelijk zien of zich problemen voordoen en daarop focussen. Daardoor kunnen we meer bereiken, in minder tijd en met minder middelen. Het uiteindelijke resultaat hiervan is meer flexibiliteit naar onze opdrachtgevers.

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid is diep verankerd in onze mentaliteit, we zoeken altijd naar oplossingen om te voldoen aan de behoeften van de opdrachtgevers en streven naar duurzame klantenrelaties. Door ons te concentreren op de bovenstaande kernwaarden, geloven we dat we kunnen blijven voldoen aan de vereisten van onze opdrachtgevers en mogelijk hun verwachtingen kunnen overtreffen.

Kiwa ISO-9001 Gecertificeerd

Spectrum Nederland

Midden Engweg 37a
3882 TS Putten
+31 341 35 90 00
info@spectrumadvies.nl

Spectrum België

+32 472 98 40 63